od   19.3. do 23.3. 2018

Čísla uvedená u jídel jsou obsahující alergeny

PONDĚLÍ

19.3.

 

Polévka zeleninová se špaldovou krupicí

 

Zeleninové lasagne s bešamelem

 

Nápoj: 100% ovocný koncentrát, voda

1e,9,

VEG

1a,7,9

VEG

ÚTERÝ

20.3.

Česneková polévka s jáhly

Srbské masové rizoto (vepřové a kuřecí), strouhaný sýr, sterilovaná okurka

Nápoj: mošt, voda

BZL,VEG

7,9,BZL

STŘEDA

21.3.

Brokolicová krémová

 

Pečené kuře s bramborovou kaší, krájená zelenina

Jablko

Nápoj: mošt, voda, mléko

7,VEG

BZL

7,BZL

 

7

ČTVRTEK

22.3.

Kuřecí vývar s bezlepkovými nudlemi

Rybí filet zapečený se smetanovými bramborami

Zeleninový salát

Nápoj: 100% ovocný koncentrát

9,BZL

3,4,7

VEG

 

PÁTEK

23.3.

Zeleninová s pohankou

 

Rajská omáčka z hovězího masa s těstovinami

Nápoj: 100% ovocný koncentrát, mléko

9,VEG

BZL

1a,9

7

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

BZL – bezlepkové jídlo, VEG – vegetariánské jídlo, BM – bezmléčné jídlo

Množství pokrmů – Informace dle §9a odst. 1 písm.c) Zákona č. 110/1997 Sb. je uvedeno na nástěnce školy u vstupních dveří a na nástěnce u školní jídelny.

Dobrou chuť přejí z kuchyně ZŠ Waldorfská