od   17.2. do 21.2. 2020

Čísla uvedená u jídel jsou obsahující alergeny

PONDĚLÍ

17.2.

 

Bramborová s kapustou

 

Kuřecí kostky na kmíně se šťouchanými bramborami

Ovoce s sebou

Nápoj: 100% mošt, voda, mléko

9,Bzl,BM

Veg

7,Bzl

 

7

ÚTERÝ

     18.2.

Krkonošské kyselo s žampióny

 

Tortellini tricolore zapečené se sýrovou omáčkou (ricotta a špenát)

 

Zelný salát

 

Nápoj: 100% mošt, voda

1b,3,7

Veg

1a,3,7,

Veg

Veg,Bzl

BM

STŘEDA

     19.2.

Mrkvová krémová s opraženou slunečnicí

Kuskus s krůtím masem a zeleninou, strouhaný sýr

Salát 3 2 1 -jablko, mrkev, červená řepa

 

Nápoj: 100% mošt, voda

7,Veg,Bzl

1a,7

Veg,Bzl

BM

ČTVRTEK

20.2.

Zeleninová s drožďovými knedlíčky

Segedínský guláš s vepřovým masem, houskový knedlík

Ovoce s sebou

Nápoj: 100% mošt, voda, mléko

1a,3,7,9

1a,e,3,7

 

7

PÁTEK

21.2.

Masopustní masový vývar s kroupami

Čočkový hrnec s bramborami, celozrnné pečivo

 

Nápoj: 100% mošt, voda

1e,9,BM

1a,Veg

BM

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

BZL – bezlepkové jídlo, VEG – vegetariánské jídlo, BM – bezmléčné jídlo

Množství pokrmů – Informace dle §9a odst. 1 písm.c) Zákona č. 110/1997 Sb. je uvedeno na neková nástěnce školy u vstupních dveří a na nástěnce u školní jídelny.

Dobrou chuť přejí z kuchyně ZŠ Waldorfská