Jídelní lístek

od   18.2. do 22.2. 2019

Čísla uvedená u jídel jsou obsahující alergeny

PONDĚLÍ

18.2.

Hovězí vývar s rýžovými nudlemi a masem

 

Bezmasé lasagne se zeleninou a sýrem

 

Ovoce s sebou

Nápoj: 100% ovocný koncentrát, voda

9,Bzl

BM

1a,7,9

Veg

ÚTERÝ

19.2.

Celerový krém s opraženým slunečnicovým semínkem

 

Pečený králík s krůtím na cibuli, vařené brambory, špenát

Nápoj: 100% mošt, mléko

7,9,Veg

Bzl

1a,3

7

STŘEDA

20.2.

Kuřecí vývar s hraškovým kapáním

 

Cizrna na paprice s těstovinami

 

Domácí vanilkový termix

Nápoj: 100% ovocný koncentrát, voda, mléko

3,Bzl

BM

1a,d,7

Veg

7,Veg

7

ČTVRTEK

21.2.

Květáková polévka

 

Ryba pečená na kmíně, šťouchané brambory, jarní cibulka

Mrkvový salát s jablkem

 

Nápoj: 100% mošt, voda

Veg,Bzl

BM

4,7,Bzl

Veg,Bzl

BM

PÁTEK

22.2.

Zeleninová s pohankou

 

Kuřecí nudličky na kari s rýží

Nápoj: 100% mošt, voda

9,Veg

BM,Bzl

Bzl,BM

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

BZL – bezlepkové jídlo, VEG – vegetariánské jídlo, BM – bezmléčné jídlo

Množství pokrmů – Informace dle §9a odst. 1 písm.c) Zákona č. 110/1997 Sb. je uvedeno na nástěnce školy u vstupních dveří a na nástěnce u školní jídelny.

Dobrou chuť přejí z kuchyně ZŠ Waldorfská


Jídelní lístek obsahuje informaci o alergenech, jejich vysvětlení naleznete na stránce (zde)