Jídelní lístek

Od   23.4. do 27.4. 2018

Čísla uvedená u jídel jsou obsahující alergeny

PONDĚLÍ

23.4.

 

Italská minestrone s bílou fazolí

 

Zapečené sýrové těstoviny se zeleným hráškem a sušenými rajčaty

Zeleninová obloha

Nápoj: 100% ovocný mošt, voda, mléko

9,BZL,

BM,VEG

1a,3,7

VEG

 

7

ÚTERÝ

24.4.

Zeleninový vývar s rýžovými řezanci

 

Rybí burgery s bramborovou kaší a naší domácí tatarkou

 

Zeleninový salát

Nápoj: 100% ovocný mošt, voda, mléko

9,BZL

BM,VEG

3,4,7,

BZL

 

7

STŘEDA25.4. Špenátová krémová polévka

 

Krůtí kostky na sladkém kari s rýží

 

Jablko

Nápoj: 100% ovocný koncentrát, voda

7,VEG

BZL

1a,10

BM

ČTVRTEK

26.4.

Zeleninová s vaječnou zavářkou

 

Bratislavský guláš (mix maso vepřové, kuřecí) se zeleninou, těstoviny

Ovocný špaldový koláč s tvarohem

Nápoj: 100% mošt, voda, mléko

3,9,VEG

BM

1a,BM

 

1a,e,3,7

7

PÁTEK

27.4.

Česneková polévka se špaldovou krupicí

 

Pečené kuřecí paličky s bramborami

Okurkový salát

Nápoj: 100% ovocný koncentrát, voda

1e,VEG

BM

7,BZL

 

 

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

BZL – bezlepkové jídlo, VEG – vegetariánské jídlo, BM – bezmléčné jídlo

Množství pokrmů – Informace dle §9a odst. 1 písm.c) Zákona č. 110/1997 Sb. je uvedeno na nástěnce školy u vstupních dveří a na nástěnce u školní jídelny.

Dobrou chuť přejí z kuchyně ZŠ Waldorfská


Jídelní lístek obsahuje informaci o alergenech, jejich vysvětlení naleznete na stránce (zde)