Jídelní lístek

od   19.2. do  23. 2. 2018

Čísla uvedená u jídel jsou obsahující alergeny

PONDĚLÍ

19.2.

 

Hovězí vývar s kořenovou zeleninou a bezlepkovou zavářkou

 

Masová sekaná s bramborami, naše domácí tatarka

Nápoj: mošt, voda, mléko

9,BZL,BM

1a,e,3

7

ÚTERÝ

20.2.

Kuřecí vývar s drožďovými knedlíčky

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem s celozrnnou moukou

Nápoj: mošt, voda

1a,3,9

1a,e,3,7

 

STŘEDA

21.2.

Zeleninový vývar se špaldovou krupicí

 

Kovbojské fazole s rýží

 

Kysané zelí s koprem

Nápoj: mošt, voda, mléko

1e,9,BM,VEG

VEG,BM

BZL

VEG

7

ČTVRTEK

22.2.

Česneková s bramborami

 

Bratislavský guláš s těstovinami

Perník s kokosem

Nápoj: 100% ovocný koncentrát, voda, mléko

9,VEG,BZL

1a,7,9

1a,3,7

7

PÁTEK

23.2.

Čočková polévka

Jáhloto se zeleninou a strouhaným sýrem

Pečená kořenová zelenina s tamari (BZL sójová omáčka)

 

Nápoj: 100% ovocný koncentrát, voda

9,VEG

BM,BZL

6,7,9,VEG,BZL

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

BZL – bezlepkové jídlo, VEG – vegetariánské jídlo, BM – bezmléčné jídlo

Množství pokrmů – Informace dle §9a odst. 1 písm.c) Zákona č. 110/1997 Sb. je uvedeno na nástěnce školy u vstupních dveří a na nástěnce u školní jídelny.

Dobrou chuť přejí z kuchyně ZŠ Waldorfská


Jídelní lístek obsahuje informaci o alergenech, jejich vysvětlení naleznete na stránce (zde)